loader

Opel Astra Sedan

 

Sigura, economica si confortabila, dar mai ales spatioasa, Opelul Astra Sedan este masina perfecta indiferent daca o vei conduce in oras sau vei strabate autostrada.

Soferul si pasagerii sunt rasfatati intr-un habitaclu spatios format din materiale de inalta calitate. De asemenea scaunele ofera un confort deosebit astfel ca va puteti relaxa in timpul conducerii si concentra asupra drumului. In plus portbagajul adaposteste spatiu suficient pentru bagaje. Iar aerul conditionat, pilotul automat si radio CD-ul controlat cu ajutorul comenzilor de pe volan nu fac decat sa transforme fiecare drum intr-o placere.

Tehnologia EcoFlex face ca motorul pe benzina 1,4 turbo sa produca nu mai putin de 140 CP cu un consum de doar 5,9 litri/ 100 km dovedind astfel ca performanta energica poate fi echilibrata de un consum de carburant redus.

Cu echipamentele sale avansate de siguranța activa și pasiva și sistemele inovatoare de asistare a conducerii, noul Opel Astra este unul din cele mai sigure autovehicule din clasa sa.

E timpul sa atragi atentia! Inchiriaza acum noul Opel Astra Sedan cu preturi incepand de la 28 Euro/zi.