loader

Noul Opel Astra

 

Noul Opel Astra este unul dintre cele mai atragatoare autovehicule compacte, datorita noului sau design dinamic. Exteriorul sau sportiv atrage toate privirile, iar calitatea interiorului este la fel de remarcabila.

Soferul si pasagerii sunt rasfatati intr-un habitaclu spatios format din materiale de inalta calitate. De asemenea scaunele ofera un confort deosebit astfel ca va puteti relaxa in timpul conducerii si concentra asupra drumului. In plus hayonul adaposteste spatiu suficient pentru bagaje.  Iar aerul conditionat, pilotul automat si CD MP3-ul controlat cu ajutorul comenzilor de pe volan nu fac decat sa transforme fiecare drum intr-o placere.

Tehnologia EcoFlex face ca motorul pe benzina de 1,4 litri cu injectie directa sa produca nu mai putin de 100 CP cu un consum de doar 5,9 litri/ 100km dovedind astfel ca performanta energica poate fi echilibrata de un consum de carburant redus.

Cu echipamentele sale avansate de siguranța activa și pasiva și sistemele inovatoare de asistare a conducerii, noul Opel Astra este unul din cele mai sigure autovehicule din clasa sa.

E timpul sa atragi atentia! Inchiriaza acum noul Opel Astra cu preturi incepand de la 28 Euro/zi.