loader

Noul Citroen C1

 

Noul Citroen C1 este o masina din clasa mica, ideala pentru traficul urban, dar in acelasi timp confortabila si usor de manuit la drum lung. Incearc-o si vei fi placut surprins de agilitatea si manevrabilitatea cu care se strecoara in trafic.

Noul Citroen C1 ofera suficient spatiu pentru o masina din clasa sa. Patru scaune confortabile pentru tine si prietenii tai. Cand vine vorba de spatiu noul C1 in 5 usi iti ofera un interior generos caracterizat de bancheta spate rabatabila 50/50 si mai mult de 568 de litri pentru bagaje si numeroasele compartimente de depozitare.

Consola centrala unica, sistem audio integrat ce include CD/MP3 Player cu mufa AUX-IN si port USB pentru Ipod, aer conditionat, scaun sofer reglabil pe inaltime sunt cateva detalii care iti va face calatoria mai placuta.

Motorul pe benzina de 1.2 litri si 82 CP este vioi, insa in acelasi timp si foarte economic. Consumul mediu este de doar 4,3 litri/ 100 km.

La capitolul siguranta, noul C1 este una dintre cele mai sigure masini din clasa sa, obtinand 4 stele Euro NCAP datorita celor 6 airbaguri in standard pentru toate nivelele de echipare.

In concluzie noul Citroen C1 iti ofera placere, satisfactie si siguranta de care ai nevoie. Inchiriaza-l acum cu preturi incepand de la 19 Euro/zi.